Grenzeloos Licht

Inspiratie en meditatie

Mijn partner Peter Groenewegen en ik willen een plek aanbieden, waar je dichtbij je Zelf komt, bij je ziel, bij dé ziel van alle leven, God, hoe je Het ook noemen wilt. 
Een plek om stil te worden.
Een plek waar jij er mag zijn.

Eens in de maand op zondagmorgen ben je van harte welkom voor een bijeenkomst. Peter geeft boodschappen door van overledenen en laat zo zien: ze zijn er nog steeds, onze lieve doden. We zijn nog steeds verbonden met elkaar, wat een troost! En wij zijn er straks dus ook nog, als ooit onze tijd gekomen zijn. Angst voor de dood verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een andere keer geeft hij een meditatie, waardoor je de connectie met je eigen ziel weer voelt. Weer een andere keer geeft hij een bloemlezing en leest jouw energie aan de hand van een bloem die je zelf meeneemt.

We houden deze bijeenkomsten op onze zolder, die helaas niet rolstoeltoegankelijk is en waar de ruimte beperkt is. Aanmelden is dan ook noodzakelijk.  Zie ‘agenda’ voor de data.

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'