Grenzeloos Licht

referenties

Familie De Bruijn:
Beste Mirjam,
Dank, dank, dank:

  • voor het zo goed verwoorden van ons 'verhaal';
  • voor het ontzettend goed luisteren (vooral tussen onze woorden door). Zelden hebben we iemand mogen ontmoeten die zo goed kan luisteren naar het verhaal van een ander en daaruit zelf een prachtig beeld weet te schetsen;
  • voor de juiste dosering van het geloof in het hele verhaal;
  • voor de rust die jij in de gehele dienst hebt gebracht.

We kunnen eigenlijk wel stellen dat je een voor ons allen emotioneel beladen en bovendien zware dag een heel stuk 'gemakkelijker' hebt gemaakt.
Kortom, duizendmaal dank!
We vonden het een verademing.


Caroline en Don:
Lieve Mirjam ,
Caroline en ik willen je nogmaals bedanken voor jouw mooie bijdrage betreft de uitvaart van onze moeder/schoonmoeder. Vooral je teksten aangepast op onze gezinssituatie waaruit bleek dat het soms niet over rozen is gegaan, wist je feilloos weer te geven zonder enige wanklank.
Lieve schat, het was onovertrefbaar.
Liefs, Caroline en Don 


André:
Hoi Mirjam
Dank je voor de tekst. Het is fijn om jouw mooie woorden nog eens te lezen.
Ik voel ze als woorden van troost en betrokkenheid.
Het was een prachtige dienst. Dat vind ik niet alleen, maar ik heb van haast alle aanwezigen gehoord: dat ze nog nooit zo’n mooie dienst hadden meegemaakt.
Wij zijn je daar erg dankbaar voor.
Nogmaals heel veel dank voor je inzet.
Hartelijke groet, André

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'