Grenzeloos Licht

Ben ik het Zelf? Over de spirituele zoektocht van een pastor, die twijfelt aan het bestaan van God.   

Vanaf mijn tienerjaren werd de vraag prangend: bestaat God nou of niet? Ik zat elke week in de kerk, maar was hier niet zeker van. Het is een vraag die meer mensen kennen, er zijn maar weinig mensen die zeker denken te weten dat God wel of juist niet bestaat, de meesten vermoeden dat er wel ‘Iets’ is, maar wat? Alleen niet iedereen ligt wakker van deze vraag. Ik wel, want ik wilde pastor worden, maar dan moest ik dit toch wel zeker weten? Soms was ik in paniek: wat als God helemaal niet bestond?

Voorkant Mirjam boek Ben ik het Zelf?

Ik zocht naar antwoorden, las boeken en ging naar India. Ik ontmoette Peter, die al vanaf zijn jeugd met overledenen communiceerde. Samen deden we de 3-jarige opleiding aan de Academie voor Mediumschap om ons daarin verder te bekwamen. Maar overledenen zijn God nog niet. En dus zocht ik verder. Ik ging samen met Peter weer naar India en ik voerde gesprekken met wijze mensen, zoals met onze mediumschapsdocente. Ik werd kwaad omdat ik het niet begreep. En ik werd stil. Zo stil dat ik een antwoord op mijn vraag vond: bestaat God of niet?

In het boek ‘Ben ik het Zelf?’ neem ik je mee van de Godsvraag naar mijn antwoord. Het kan je helpen om zelf een antwoord te geven op de vraag of God bestaat. Als je begrijpt wat ik schrijf, bestaat er geen hemelser boek!

Het boek is te bestellen bij mij per mail: Mirjam@grenzelooslicht.nl of online bij mijn uitgever: www.uitgeverijoorsprong.nl of in je lokale boekhandel met titel en naam. 

voorkant Peters boek

Ook Peter heeft een boek geschreven over spiritualiteit: 'Leven en dood ontrafeld. Een pad naar verlichting.' Hij probeert mediumschap vanuit de wetenschap te verklaren en vertaalt boodschappen van oude meesters als Boeddha en Jezus naar deze tijd. Hij geeft inzicht in de verschillende persoonlijkheden en beschrijft hoe je voorbij het ego kunt gaan om te leven vanuit dat wat je werkelijk bent, het Zelf of bewust Zijn. Aan het einde van het boek staat een meditatie om meteen de daad bij het woord te kunnen voegen en te ervaren wat hij bedoelt. Het boek is bij Peter te bestellen: info@inter-advice.nl, bij https://www.boekenbestellen.nl of in je lokale boekhandel met titel en naam. 

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'