Grenzeloos Licht

Agenda

Cursus Het Zelf

Het eerste pad, dat we zullen bewandelen om te beseffen dat we ons Zelf zijn, is die van de meditatie. Deze cursus stellen we uit tot nader order uit vanwege het oplaaien van het coronavirus. Lees meer »

Het meditatie-half-uurtje

We zijn een half uur samen stil om elkaar in de meditatie te versterken. Deze meditatiemomenten stellen we uit tot nader order vanwege het oplaaien van het coronavirus. Lees meer »

Kerkdienst PKN Westervoort

Op 6 december zal ik voorgaan in de PKN kerk van Westervoort, Dorpsstraat 61 (naast Hollywood). Je bent er van harte welkom - welke religieuze overtuiging je ook hebt. Wel even opgeven, dit staat op de website van de kerk: www.werenfried.nl U bent van harte welkom. Lees meer »

Spiritueel Huis - mediumschap

Check vooral de week van tevoren nog even of deze bijeenkomst inderdaad doorgaat! Bij een mediumschapsbijeenkomst, maken Peter en ik contacten met overleden dierbaren en geven hun boodschappen door. Garantie op een contact kunnen we je niet geven, omdat er meer mensen zij... Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'