Grenzeloos Licht

Agenda

Spiritueel Huis - Inspiratie en Meditatie

We kunnen je dit keer niet ontvangen op onze zolder, maar de fysieke afstand hoeft geen belemmering te zijn voor onze verbondenheid. Peter en ik zullen via Facebook live streamen. Ik zal een tekst voorlezen die zeer toepasselijk is bij deze tijd van aan huis gekluisterd z... Lees meer »

Spiritueel Huis

Een plek waar je dichtbij je Zelf komt, bij je Ziel, bij Dé Ziel van alle leven, God, hoe je Het ook noemen wilt, door stil te worden, te mediteren. Een plek waar een heilige tekst voorgelezen wordt, Christelijk, Hindoeïstisch, Boeddhistisch, van Walsch, uit de Koran, hoe... Lees meer »

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

In het midden van het land, dus voor velen te bereiken. Iedereen is welkom in deze gastvrije gemeente: Rudolphlaan 2 in De Glind. Leuk je daar te zien. Lees meer »

Kerkdienst Lathum

Van harte welkom in Lathum in de kerk, waar ik voor zal gaan deze zondag: Kerkstraat 8. Lees meer »

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

Zie je graag in de kerk aan de Rudolphlaan 2 in De Glind. Lees meer »

Kerkdienst PKN kerk Westervoort

In mijn oude vertrouwde dorp zal ik voorgaan in de protestantse kerk, De Werenfried, Dorpstraat 61. Zie ik je daar? Lees meer »

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

In De Glind, Rudolphlaan 2 sta ik weer voor in de kerk op 11 oktober 2020. Leuk je daar te ont-moeten. Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'