Grenzeloos Licht

Agenda

Herdenking overledenen

We kunnen ze zo missen: de mensen aan wie we gehecht zijn geraakt in het leven, de mensen die zo vanzelfsprekend bij ons hoorden, de mensen van wie we zo hielden – en nog houden, die we hebben moeten wegdragen. O Lees meer »

Lezing over rouw door rouwtherapeute Anita Hooyman uit Groessen.

Anita begeleidt mensen in het proces dat na het verliezen van een dierbare volgt, in het vinden van antwoorden op verlies- en levensvraagstukken, bij het creëren van oplossingen voor de problemen die spelen in het dagelijkse leven en om de balans in het leven weer te help... Lees meer »

Kinderkerst

Kerst Op kerstavond, za. 24 dec. zullen we om 17:00 uur een bijeenkomst houden speciaal gericht op kinderen. We gaan het over 'sterren' hebben, niet alleen over die lichtjes die aan de hemel staan, maar ook over idolen, over mensen die als sterren zijn. Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'

Huis van Loo
Nieuwsbrief