Grenzeloos Licht

Agenda

Kerkdienst Duiven

De bruiloft van Kana spreekt tot de verbeelding: de wijn is op en Jezus verandert water in wijn. Er zijn mensen met wonderlijke gaven in ons midden. Zo ken ik mensen die kunnen praten met overledenen. Wonderen zijn er niet om de mensen op de borst te kloppen, maar worden... Lees meer »

Lezing Jezus en mediumschap

Tijdens onze opleiding om medium te worden (iemand die contact kan maken met de energie van overledenen, maar ook met levenden) kregen we de opdracht een scriptie te schrijven. Ik heb me verdiept in Jezus. Dat heb ik tijdens mijn theologieopleiding natuurlijk al gedaan, m... Lees meer »

Lezing: Kan wetenschap mediumschap verklaren?

Peter Groenewegen, mijn partner, wijdde zijn scriptie tijdens onze mediumschapopleiding aan deze vraag en doet het u graag uit de doeken. De avond wordt gehouden op onze zolder: Engeveldsestraat 4 (ligt aan een fietspad). Kosten: Lees meer »

Kerkdienst in de Driegasthuizen, Arnhem

Op 3 maart mag ik voor het eerst in de Driegasthuizen voorgaan in een kerkdienst. Adres: Rosendaalseweg 485 in Arnhem. Welkom! Lees meer »

Kerkdienst Duiven

Welkom in de kapel van Duiven: Rijksweg 56b (parkeren achter het gemeentehuis). Lees meer »

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

Zie ik je in De Glind (bij Amersfoort)? De kerk staat aan de Rudolphlaan 2 Lees meer »

Kerkdienst Duiven

Leuk je te zien in Duiven: Rijksweg 56b (parkeren achter het gemeentehuis). Lees meer »

Kerkdienst PKN Westervoort

Als je niet op vakantie bent, ben je welkom om naar de PKN kerk, De Werenfried, in Westervoort te komen! Lees meer »

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

Ben je in de vakantie toevallig in het midden van het land, dan is het wellicht leuk en inspirerend om in De Glind langs te komen, waar ik voor mag gaan: Rudolphlaan 2 Lees meer »

Kerkdienst Lathum

Nog heel even vakantie. In Lathum is een mooie waterplas. Kun je zo naar toe, na de kerkdienst... Kerkstraat 8 is het adres van de kerk. Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'

kpn
Nieuwsbrief