Grenzeloos Licht

Over ons

Peter en MirjamHet is fantastisch om als partners elkaar verder te helpen op het spirituele vlak. Samen zijn Peter en ik gegroeid op het spirituele vlak. 

Peter (1959) heeft HTS gedaan en daarna bij grote bedrijven in de techniek gewerkt. In zijn vrije tijd hield hij zich bezig met spiritualiteit. Vanaf zijn vijftiende zat hij bij een spirituele kring en communiceerde met overledenen. Inmiddels heeft hij de techniek verlaten om zich volledig te richten op het coachen van mensen op het persoonlijke en spirituele vlak. 

Mirjam (1978) heeft theologie gestudeerd en als pastoraal werkster gewerkt in Duiven, Groessen, Loo en Westervoort. Daarna heeft ze haar eigen praktijk Grenzeloos Licht opgezet, waarin ze als ritueelbegeleider voorgaat in uitvaarten, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand huwelijken sluit en als schrijfster boeken schrijft. 

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'