Grenzeloos Licht

Boek

Dag lieve jij, dag. Verhalen en tips van een ritueelbegeleider om zelf een uitvaartplechtigheid vorm te geven. 

“Ik houd van uitvaarten.” Dat kun je natuurlijk niet zeggen, want een uitvaart betekent het verlies van een mens, misschien wel van een mens van wie je veel gehouden hebt. Maar wat als het waar is dat je van uitvaarten houdt? En dat doe ik. 

Zo begint mijn boek, waarin ik aan de hand van verhalen uit mijn praktijk vertel wat er zoal mogelijk en onmogelijk is op het gebied van uitvaarten. Hiermee wil ik een handvat geven om met elkaar over uitvaarten te praten. Dat is niet 'de goden verzoeken', dat is realistisch zijn, waardoor je weet wat je dierbare zou hebben gewild, mocht je ervoor komen te staan of waardoor je nabestaanden kunnen handelen naar jouw wensen.

Mijn boek is bij mij via Mirjam@grenzelooslicht.nl, via https://www.mijnbestseller.nl of bij je lokale boekhandel te bestellen. 

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'