Grenzeloos Licht

Huwelijkssluiting

Ja!

Jullie willen tegen elkaar en de mensen om jullie heen zeggen: 'Wij horen bij elkaar!' Fantastisch. Als trouwambtenaar of officieel 'buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand' (babs) mag ik jullie huwelijk voor de wet voltrekken. 

Voordat ik jullie trouw vind ik het leuk om bij jullie op bezoek te komen en kennis te maken. Zo kan ik in overleg met jullie een passende trouwceremonie maken. Ik kan bijvoorbeeld vertellen hoe jullie elkaar hebben leren kennen, maar misschien vinden jullie het wel veel leuker, dat ik jullie vragen stel en jullie zelf aan jullie gasten vertellen hoe de kennismaking tot stand kwam. We kunnen de ceremonie verder aankleden met muziek, een gedicht of misschien wil iemand uit jullie kring iets zeggen. Het kan allemaal.

Op de liefde!

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'