Grenzeloos Licht

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Betalingsvoorwaarden
Bij een burgerlijk huwelijk of partnerregistratie binnen de gemeente Westervoort betalen jullie aan de gemeente en word ik door hen betaald.

Bij een burgerlijk huwelijk of partnerregistratie buiten de gemeente Westervoort of bij een rituele ceremonie wordt het verschuldigde bedrag direct aan praktijk Grenzeloos Licht voldaan. De factuur die ik je na de plechtigheid stuur, dient veertien dagen na ontvangst te zijn voldaan.

Annuleringskosten
Wensen jullie een kennismakingsgesprek los van de voorbereiding op de plechtigheid dan is annuleren na dit gesprek en voor het gesprek ter voorbereiding op het huwelijk, de partnerregistratie of de rituele ceremonie kosteloos.
Bij annulering na het gesprek ter voorbereiding op het huwelijk, de partnerregistratie of de rituele ceremonie en een week voor het huwelijk wordt de helft van het totale bedrag in rekening gebracht.
Bij annulering een week voor het geplande huwelijk, de partnerregistratie of de rituele ceremonie wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Aansprakelijkheid
De verantwoordelijkheid voor wat je met mijn begeleiding doet is geheel aan jullie. Praktijk Grenzeloos Licht kan niet aansprakelijk gesteld worden.

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'