Grenzeloos Licht

Spiritueel Huis - satsang door Peter Groenewegen

Satsang

Satsang betekent ‘samen zijn in waarheid’. Dit is een spirituele bijeenkomst, waarbij je de puurheid van jouw eigen Ziel kunt gaan ervaren. Peter Groenewegen maakt deze ochtend contact met de waarheid in een ieder. Tijdens de Satsang gaan we op zoek naar dát éne wat we allemaal ten diepste zijn. Er staat een geleide meditatie op het programma, waarbij er een ontmoeting met jouw Ziel zal plaatsvinden. In de neutrale stilte van de Ziel is alles aanwezig. Je kunt er een diep gevoel van rust, geluk, vrede, liefde en vrijheid te ervaren. We gaan ook op zoek naar dat wat we niet zijn, zodat we ook dat kunnen  herkennen. Je krijgt vervorlgens handvatten waarmee je spiritualiteit een praktische invulling kunt gaan geven in jouw dagelijkse leven.

Waar: In ons Spiritueel Huis, Engeveldsestraat 4, 6923PA Groessen. De ruimte is alleen via een trap bereikbaar.

Kosten: Vrijwillige bijdrage

Aanmelden bij Peter Groenewegen: info@inter-advice.nl of Tel. 06 30 71 66 01. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'