Grenzeloos Licht

Kerst

Deze kerstbijeenkomst in het Huis van Loo, Loostraat 34, is meer op volwassenen (en oudere jongeren) gericht. We gaan het over 'Thuis' hebben, wat zoveel meer behelst dan een huis hebben.

Het is voor het laatst dat het Antoniuskoor zal zingen. Na de verbouwing zal het nieuwe koor optreden in het Huis van Loo. De verbouwing zal zo snel mogelijk na de kerst beginnen, we maken er een multifunctionele ruimte van waar we nog steeds bezinningsbijeenkomsten, uitvaarten en huwelijken kunnen houden, maar waar we ook in kleine groepen bijeen kunnen komen voor een kop koffie of een spelletje. Grotere groepen kunnen genieten van concerten of lezingen. Zodra we klaar zijn laten we dat weten. Maar nu is het eerst nog even gewoon kerst. Je bent van harte welkom!

Naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'