Grenzeloos Licht

Herdenking overledenen

We kunnen ze zo missen: de mensen aan wie we gehecht zijn geraakt in het leven, de mensen die zo vanzelfsprekend bij ons hoorden, de mensen van wie we zo hielden – en nog houden, die we hebben moeten wegdragen.

Op 2 november willen we stil staan bij onze dierbare overledenen in het Huis van Loo, Loostraat 34. De namen zullen genoemd worden van hen die we het afgelopen jaar hebben weggebracht uit Loo en/of van hen van wie de uitvaart in het Huis van Loo is gehouden. Maar ook als het langer geleden is dat uw uw dierbare moet missen en ook als die niet uit Loo afkomstig is, kunt u zijn of haar naam laten voorlezen. Opgave daarvoor bij Maria Koopmans: 0316 26 16 12.

Laten we onze lieve doden blijven herinneren, zodat ze een beetje met ons mee blijven leven.

Na de bijeenkomst is er gelegenheid om een kaars aan te steken en op de begraafplaats te zetten en vervolgens bent u welkom een kop koffie te blijven drinken om elkaar te ontmoeten.

Naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'