Grenzeloos Licht

Referenties

Sandy Mulling

Lieve Mirjam,

Dank je wel voor de bijzonder mooie reading die je mijn vader en mij hebt gegeven.

In die tijd was mijn vader al ongeneeslijk ziek en wat vond hij het fijn, dat zijn moeder, vader, broers en zus er voor hem waren. Zijn letterlijke woorden waren: ‘Het is een hele geruststelling om te weten dat ze er staan als het mijn tijd is.’ Amper twee maanden later is hij overleden. Ondanks het grote gemis ben ik blij dat ze nu weer samen zijn!

Ik heb de reading bij jou als heel prettig ervaren.

Wat een fijne energie heb jij en wat ben je een mooi mens!


Kitty Derksen

Een bezoek aan Mirjam is altijd warm, vol positieve energie en een bijzondere ervaring. Of het nou is om te  mediteren, om mijn energie te laten lezen of een boodschap te ontvangen van een overleden dierbare: ik ben er nog dagen van onder de indruk.

Ik kom dan ook graag meerdere keren per jaar bij Mirjam. Telkens geeft zij mij een warm welkom en neemt ze echt en oprecht de tijd voor mij en mijn vragen.

Mirjam verrijkt mijn leven en mijn zijn. Daar ben ik haar dankbaar voor.


Renate Freriks

Dag Mirjam,

Dank voor de bijzondere sessie, die ik bij jou als medium heb mogen ervaren.

Zoals ik al hoopte kwam mijn oma tot jou en dit was even lastig, omdat ik haar nooit heb gekend. Dus alle informatie, die jij gaf om duidelijk te maken dat het daadwerkelijk oma was, kon ik niet allemaal bevestigen. Maar na navraag te hebben gedaan bij mijn vader bleek werkelijk alles te kloppen. Dat later opa ook nog kwam met een mooie boodschap voor mij maakte de avond compleet. Het is fijn te weten dat opa en oma in de spirituele wereld samen en bij ons zijn.

Nogmaals dank voor deze bijzondere en fijne avond!

Lieve groet, Renate

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'