Grenzeloos Licht

Over ons

Het is fantastisch om als partners elkaar verder te helpen op het spirituele vlak. Toen ik Peter leerde kennen had hij al jarenlang ervaring met het communiceren met overledenen via een letterbord. Ik vond het toen maar spannend. Uiteindelijk heb ik me erin verdiept en weet ik dat de wereld van overledenen er één is van liefde en licht. Niets spannends aan. Samen zijn Peter en ik gegroeid op het spirituele vlak. Ik besef nu dat we in wezen spirituele wezens zijn, wat de Indiërs ook wel het Zelf noemen. In christelijke termen noemen we het de ziel of de Goddelijke vonk. Dit besef maakt het leven makkelijker, omdat we niets van buitenaf nodig blijken te hebben om gelukkig te zijn. We willen je graag helpen om dit inzicht ook op te doen.

Peter (1959) heeft HTS gedaan en daarna bij grote bedrijven in de techniek gewerkt. In zijn vrije tijd hield hij zich bezig met spiritualiteit. Vanaf zijn vijftiende zat hij al bij een spirituele kring en communiceerde met overledenen. Inmiddels heeft hij de techniek verlaten om zich volledig te richten op het coachen van mensen op het persoonlijke en spirituele vlak. 

Mirjam (1978) heeft theologie gestudeerd en als pastoraal werkster gewerkt in Duiven, Groessen, Loo en Westervoort. Daarna heeft ze haar eigen praktijk Grenzeloos Licht opgezet, waarin ze als ritueelbegeleider voorgaat in uitvaarten, als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand huwelijken sluit en als schrijfster boeken schrijft. 

Peter en Mirjam

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'