Grenzeloos Licht

Mediumschap

‘Zijn ze er echt?’

Dat is een vraag die ik wel eens krijg als het om mediumschap gaat. Mijn partner Peter en ik ervaren dat overledenen er inderdaad nog steeds zijn. Ik vond het maar een eng idee, voordat  ik via Peter in aanraking kwam met deze andere wereld. Inmiddels weet ik dat de spirituele wereld zeer liefdevol is, niets om bang voor te zijn. We hebben de driejarige Academie voor Mediumschap van José Gosschalk en Karel Besseling in 2018 met succes afgerond.

We geven demonstraties waarin we contact maken met overledenen en met gegevens komen, die de mensen ons niet van tevoren verteld hebben. Daardoor kunnen je de ogen geopend worden, dat er meer moet zijn tussen hemel en aarde. Dit is prachtig om mee te maken, zelfs als je zelf geen contact met een dierbare krijgt. Zie ‘agenda’ voor geplande demonstraties. Ook kun je zelf familie en/of vrienden vragen bij jou thuis te komen voor een huiskamerdemonstratie. Peter en ik komen langs als er tussen de 8 en 20 personen zijn.

In overleg kunnen we een ‘bloemlezing’ geven in combinatie met een demonstratie mediumschap. Daarbij lezen we aan de hand van een door jou meegebrachte bloem jouw energie, je karaktereigenschappen en potenties. Hierbij is een kleinere groep gewenst, 5 tot hooguit 7 personen, zodat we alle aanwezigen aandacht kunnen geven.

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'