Grenzeloos Licht

Het Zelf

De wijsheid van Sri Ramana Maharshi, een overleden Indiase goeroe, heb ik via José Gosschalk - bij haar en haar man Karel Besseling volgden mijn partner Peter en ik een spirituele opleiding. Ik had al wel vaker gehoord en ervaren, dat ik niet mijn lichaam ben, niet mijn gedachten en niet mijn gevoelens. En toch was ik nog bezig de buitenwereld en anderen te willen veranderen als ik ergens last van had of bang voor was. Ik begrijp inmiddels dat ik niet mijn persoonlijkheid ben en dat mijn geluk niet afhangt van iemand of iets buiten mij. We zijn ons Zelf, onze ziel, de goddelijke vonk, die we hebben gekregen. Als ik mijn aandacht daarop richt, ervaar ik dat ik geluk, vrede, liefde ben, wat er ook gebeurt in mijn leven.

Ik heb er een boek over geschreven en zal het vermelden via mijn nieuwsbrief als dat uitkomt, waarschijnlijk medio 2023. Ik zal daar dan ook lezingen over geven, houdt de ‘agenda’ in de gaten voor meer informatie.

 

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'