Grenzeloos Licht

Agenda

Kerkdienst De Glind/ Achterveld

Ben je in de vakantie toevallig in het midden van het land, dan is het wellicht leuk en inspirerend om in De Glind langs te komen, waar ik voor mag gaan: Rudolphlaan 2 Lees meer »

Kerkdienst Lathum

Nog heel even vakantie. In Lathum is een mooie waterplas. Kun je zo naar toe, na de kerkdienst... Kerkstraat 8 is het adres van de kerk. Lees meer »

Kerkdienst Duiven

Het is gedaan met de vakantie, we proberen met z'n allen weer in het gewone ritme te komen. Wellicht helpt deze dienst daarbij... Welkom in de PKN kerk van Duiven: Rijksweg 56b (parkeren achter het gemeentehuis). Lees meer »

Kerkdienst Duiven

De donkere dagen zijn weer begonnen, de bladeren vallen, maar binnen is het licht en warm. Je bent welkom! Rijksweg 56b (parkeren achter het gemeentehuis). Lees meer »

Kerkdienst Lathum

We steken de tweede adventskaars aan en verdrijven zo het donker steeds een beetje meer... Kom maar kijken: Kerkstraat 8. Lees meer »

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'