Grenzeloos Licht

Mediumschap en bloemlezing bij Coco-mat in Arnhem

Peter en ik geven een demonstratie mediumschap met persoonlijke bloemlezing bij de prachtig, ruime winkel Coco-mat in Arnhem. Ze verkopen daar bedden en beddengoed. Het is een zeer ruim opgezette winkel, zodat we makkelijk op anderhalve meter van elkaar kunnen zitten. Je bent van harte welkom. Wil je je wel even opgeven bij Peter? Gegevens hieronder. 

Praktisch: 

Aantal:                 Minimaal 5 en maximaal 10 personen.

Indeling avond:    Bij de eerste helft van deze avond worden er een aantal contacten gemaakt met overledenen. Na de pauze krijgt iedereen een persoonlijke bloemlezing. Wij  vragen een ieder zelf een bloem mee te brengen. Belangrijk is dat een ieder de bloem zelf uitkiest en koopt of plukt uit de tuin. Het bewustzijn wordt daarmee verbonden met de bloem.

Aanvang:             19:00 uur, de avond duurt ongeveer 2 uur. 

Telefoon:              06 30716601 (Peter Groenewegen)

E-mail:                 info@inter-advice.nl

Vergoeding:        15 euro.

Disclaimer:          Resultaten kunnen niet worden gegarandeerd en wat een deelnemer doet met het besprokene van de mediums is geheel ter verantwoording van de deelnemer, die te allen tijde verantwoordelijk blijft voor zichzelf. Er kunnen geen claims gemaakt worden. Wij geven geen toekomstvoorspellingen.

Naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'