Grenzeloos Licht

Huis van Loo - Heropening

We gaan weer open!

Wat is er het afgelopen half jaar hard gewerkt tijdens de verbouwing van het kerkgebouw aan de Loostraat 34. De busjes van de installateur en de aannemer stonden er vaak op de stoep, er werd afgebroken en weer opgebouwd, er werd vloerverwarming aangelegd, er werden WC’s opgehangen, er werd elektriciteit aangelegd voor de heaters, de keuken en het beeld en geluid. Het kerkgebouw is omgetoverd tot dorpshuis, tot Huis van Loo.

We kunnen de deuren van het Huis van Loo weer openen. Dat willen we graag samen met u vieren op zondag 13 augustus. Iedereen is welkom van 14:00 tot 16:00 uur om binnen te lopen, het Huis van Loo te bezichtigen en te luisteren naar het nieuwe koor dat opgericht is: Sing Together. Zij zullen om 15:00 uur voor het eerst optreden en om 15:45 uur.

Komt u ook?

Naar het overzicht

Nieuwsbrief

Wil je eens in de twee maanden de nieuwsbrief ontvangen met daarin informatie over mijn geplande activiteiten en de 'Lichtflits', een tekst van mijn hand, stuur dan een mail naar Mirjam@grenzelooslicht.nl met als onderwerp 'mailinglist nieuwsbrief'